Wkład do gotowania pierogów ryżu i makaronu
Brak metod dostawy dla tego produktu.
Wkład do gotowania pierogów, ryżu, makaronu, kopytek pasuje do garnka model 611708. Znacznie ułatwia przygotowanie potraw.
Sklep z doświadczeniem
Sprzedajemy nasze produkty od 2013 roku dla dużych firm, sieci, gmin i urzędów
Najtańsza wysyłka
Oferujemy najtańszą wysyłkę na terenie całej Europy
Opis
Wkład do gotowania pierogów, ryżu, makaronu, kopytek pasuje do garnka model 611708. Znacznie ułatwia przygotowanie potraw.
– Minimalna grubość ścianki 4 mm
– Z polerowanym brzegiem
– Lekka, solidna konstrukcja
– Mocowanie uchwytów przy pomocy podwójnych nitów
– Garnki aluminiowe najlepiej przewodzą ciepło
– Gwarantują najlepszy efekt gotowania
– Odpowiednie do wszystkich rodzajów kuchenek, z wyjątkiem indukcji
– Nie należy myć w zmywarkach
Załączniki do pobrania
- PDF Atest
- PDF Instrukcja
Szczegóły produktu
Opis
- pojemność
- 13 l
- średnica w mm
- 320
- Wysokość
- 270
- Seria
- Profi Line