Piec do pizzy Kitchen Line XL 66 kod 226971
Twoja ocena została dodana.
Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.
Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.





Elektryczny piec do pizzy dwukomorowy z serii Kitchen Line XL 66 marki Hendi sterowany manualnie.
Opis
Elektryczny piec do pizzy dwukomorowy z serii Kitchen Line XL 66 marki Hendi sterowany manualnie. W urządzeniu można piec jednocześnie 12 pizz o średnicy 350 mm. Produkt rekomendowany dla dużej i małej gastronomii. Seria Kitchen Line to dobra jakość i przystępna cena.
Cechy produktu:
– Front wykonany ze stali nierdzewnej
– Obudowa ze stali
– Izolacja z wełny mineralnej
– Sterowanie mechaniczne
– Oświetlenie komory
– Dno komory wyłożone szamotem
– Grzałki w każdej komorze (góra i dół)
– Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów
– Termometr oddzielnie dla każdej komory
– Wymiary komory: 720×1080x(H)140 mm
– Zakres temperatury: od 50°C do 500°C
Załączniki do pobrania
- PDF Atest