Głowica kotleciarki
Brak metod dostawy dla tego produktu.
Głowica kotleciarki to profesjonalne urządzenie do obróbki mięsa. Oszczędzając czas poprawia opłacalność wydajność produkcji oraz przygotowania dań.
Sklep z doświadczeniem
Sprzedajemy nasze produkty od 2013 roku dla dużych firm, sieci, gmin i urzędów
Najtańsza wysyłka
Oferujemy najtańszą wysyłkę na terenie całej Europy
Opis
Głowica kotleciarki to profesjonalne urządzenie do obróbki mięsa. Oszczędzając czas poprawia opłacalność wydajność produkcji oraz przygotowania dań. Przystawka nacinająco-tnąca zmiękcza mięsa na kotlety, przepuszczając je przez dwa wałki nacinające.
DANE TECHNICZNE:
Głowica kotleciarki nie jest urządzeniem samodzielnym i działa jako dostawka do wilków z serii TC: 12, 22
Urządzenie oraz elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej.
Szerokość gardzieli - 175mm
Wydajność - 200 kotletów na godzinę