Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

Cena brutto: 1 954,47 zł (z VAT)
Cena netto: 1 589,00 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni : 1 954,47 zł
Ilość

Czas realizacji: 2 (dni)

Brak metod dostawy dla tego produktu.

Zapytaj o produkt

Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

<p>Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. </p>

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. 

100% Bezpieczeństwa

Każda transakcja w naszym sklepie jest ubezpieczona



Dogodne formy płatności

Zapłać tak jak chcesz - wybierz dogodną formę płatności za zamówienie

Sklep z doświadczeniem

Sprzedajemy nasze produkty od 2013 roku dla dużych firm, sieci, gmin i urzędów

Najtańsza wysyłka

Oferujemy najtańszą wysyłkę na terenie całej Europy


Opis

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:

  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
  • Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
  • Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
  • Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Wyłącznik zgodny z normami EC i CE

Wydajność chwilowa 100 kg/h

  • 220 kg/h (210 819)
  • prędkość obrotowa: 170 (rpm)
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
długość w mm: 430
szerokość w mm: 250
wysokość w mm: 510
moc (W): 1100
waga w kg: 24

  • Przy pierwszym użyciu należy zdjąć głowicę i dokładnie umyć wszystkie części.
  • Przed mieleniem należy dokręcić śrubę skrzydełkową do oporu. Nie należy używać narzędzi ani dokręcać śruby zbyt mocno.
  • Przygotować mięso do mielenia usuwając skórę i kości. Następnie pociąć mięso na kawałki o odpowiedniej wielkości.
  • Włożyć mięso do leja i popchnąć kołkiem dociskowym dołączonym do urządzenia. Nigdy nie popychać mięsa palcami, dłońmi ani innymi przedmiotami.
  • Po zakończeniu użytkowania odłączyć urządzenie od źródła zasilania. Zdjąć głowicę, umyć i dokładnie osuszyć wszystkie części.
  • W przypadku przeładowania urządzenia nastąpi jego automatyczne wyłączenie, aby uniknąć uszkodzenia. Wyłączyć urządzenie, pozostawić na kilka minut do ostygnięcia, nacisnąć przycisk resetowania i ponownie włączyć.
  • W przypadku zablokowania głowicy, zmień kierunek obrotów, a następnie przywróć początkowy.

Uwaga:
Podczas mielenia mięso powinno gładko wychodzić z urządzenia. Jeśli tak nie jest lub jeśli mięso mapostać pasty, należy rozważyć następujące przyczyny i sposoby ich wyeliminowania:

Możliwa przyczyna Rozwiązanie

Zbyt mocne dokręcenie Poluzować i dokręcić ręcznie do lekkiego oporu.

Nie dokręcać zbyt mocno.

Sitko jest zablokowane Zdjąć sitko i wyczyść, założyć ponownie.

Stępione ostrza noży Można je naostrzyć, zalecana wymiana.

Szczegóły produktu

210819

Opis

Wysokość
486

Specyficzne kody

Opinie

Podobne produkty