Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819 4.71 1 5 17

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 4.71 / 5
Nie oceniłeś jeszcze tego produktu.
Cena brutto: 1 954,47 zł (z VAT)
Cena netto: 1 589,00 zł
Ilość

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. 

Czas realizacji: 2 (dni)
Dostawa za 615,00 zł brutto
Sprawdź

Zapytaj o produkt

Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

Wilk do mięsa Profi line 22 kod 210819

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. 

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

Opis

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi. Doskonale sprawdza się w dużych restauracjach, małej gastronomii. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.

Cechy produktu:

  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
  • Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
  • Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
  • Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
  • Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Wyłącznik zgodny z normami EC i CE

Wydajność chwilowa 100 kg/h

  • 220 kg/h (210 819)
  • prędkość obrotowa: 170 (rpm)
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
długość w mm: 430
szerokość w mm: 250
wysokość w mm: 510
moc (W): 1100
waga w kg: 24

  • Przy pierwszym użyciu należy zdjąć głowicę i dokładnie umyć wszystkie części.
  • Przed mieleniem należy dokręcić śrubę skrzydełkową do oporu. Nie należy używać narzędzi ani dokręcać śruby zbyt mocno.
  • Przygotować mięso do mielenia usuwając skórę i kości. Następnie pociąć mięso na kawałki o odpowiedniej wielkości.
  • Włożyć mięso do leja i popchnąć kołkiem dociskowym dołączonym do urządzenia. Nigdy nie popychać mięsa palcami, dłońmi ani innymi przedmiotami.
  • Po zakończeniu użytkowania odłączyć urządzenie od źródła zasilania. Zdjąć głowicę, umyć i dokładnie osuszyć wszystkie części.
  • W przypadku przeładowania urządzenia nastąpi jego automatyczne wyłączenie, aby uniknąć uszkodzenia. Wyłączyć urządzenie, pozostawić na kilka minut do ostygnięcia, nacisnąć przycisk resetowania i ponownie włączyć.
  • W przypadku zablokowania głowicy, zmień kierunek obrotów, a następnie przywróć początkowy.

Uwaga:
Podczas mielenia mięso powinno gładko wychodzić z urządzenia. Jeśli tak nie jest lub jeśli mięso mapostać pasty, należy rozważyć następujące przyczyny i sposoby ich wyeliminowania:

Możliwa przyczyna Rozwiązanie

Zbyt mocne dokręcenie Poluzować i dokręcić ręcznie do lekkiego oporu.

Nie dokręcać zbyt mocno.

Sitko jest zablokowane Zdjąć sitko i wyczyść, założyć ponownie.

Stępione ostrza noży Można je naostrzyć, zalecana wymiana.

Szczegóły produktu

210819

Opis

Wysokość
486

Specyficzne kody

Reviews

Podobne produkty

Zarejestruj nowe konto

Masz już konto?
Zaloguj się inaczej lub Resetuj hasło
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć